Succesvol Traden met het M2W-TSSystem.
Het M2W-TSSystem (Trade Support System) is ontstaan uit jarenlange ervaring van Aloys Mattijssen als vloerhandelaar/marketmaker op de optiebeurs en screentrader.

Klik hier om een Discovery Call met ons team in te plannen
https://calendly.com/janrobertschutte/15-minute-meeting

 

 

Het M2W-TSSystem is in eerste instantie ontwikkeld voor zijn eigen daghandel in de forex markt maar is ook toe te passen op andere producten zoals de Dax en Cryptocurrencies. Uitgangspunten zijn dat de holy-grail niet bestaat en de markt altijd gelijk heeft. Het M2W-TSSystem is een systeem dat Aloys heeft ontwikkeld en dat hij gebruikt bij zijn daghandel. Dit systeem is ook beschikbaar voor derden.

De signalen die het systeem genereert zijn geen garantie voor succes maar hebben wel aangetoond dat zeer goede resultaten haalbaar zijn.

De trader zal altijd de toegevoegde waarde zijn in het bereiken van de gewenste resultaten.
Door de meegeleverde software voor het ingeven van een order in het MetaTrader 4 (MT4) handelsplatform is goed money-management mogelijk.

Opzet van het systeem is om met een zo eenvoudig mogelijke werkwijze continuïteit te bewerkstelligen in de trading activiteiten, zowel voor de “jonge generatie” als voor de “oudere generatie”. Het M2W-TSSystem is geschikt voor zowel ervaren als beginnende traders.

De chart/systeem is van alle franje ontdaan en laat zich eenvoudig lezen. Bij de installatie wordt uitgelegd hoe op eenvoudige wijze het systeem toe te passen in de praktijk.

1 click traden met met M2W-TSSystem.
Dit systeem heeft als voordeel dat het gebruikt kan worden met een 5 minuten grafiek maar ook op basis van een 1 minuut grafiek voor de actievere scalper/trader.

Voor het eenvoudig managen van uw orders wordt het ‘one click trading’ TDB-systeem (Trader-Dash-Board) meegeleverd. Een moneymanagement systeem zit ingebouwd in het zeer gebruiksvriendelijke order systeem (TDB) dat traden vanuit de grafiek mogelijk maakt.

Klik hier om het M2W-TSSysteem te kopen: https://www.paypro.nl/product/M2W-TSSystem/94761

het M2W-TSSystem wordt geleverd inclusief installatie, instructie en coaching. Wij zijn geen financieel adviseur, maar we zijn een educatieve, ondersteunende, partij.
Voor onze disclaimer verwijzen we je naar: https://www.money2work.com/disclaimer/

M2W-TSSystem

Bekijk hier het webinar: Hoe eenvoudig en succesvol Day Traden met M2W-TSSystem
Live Trade met het M2W-TSSystem.