Handelen met het Trade-Support-Systeem.
Het M2W-TSSystem (Trade Support System) is ontstaan uit jarenlange ervaring van Aloys Mattijssen als vloerhandelaar/marketmaker op de optiebeurs en screentrader.

Het M2W-TSSystem is in eerste instantie ontwikkeld voor zijn eigen daghandel in de forex markt maar is ook toe te passen op andere producten zoals de Dax en Cryptocurrencies. Uitgangspunten zijn dat de holy-grail niet bestaat en de markt altijd gelijk heeft.
Het M2W-TSSystem is een systeem dat hij gebruikt bij zijn daghandel en nu ook beschikbaar is voor derden.

De signalen die het systeem genereert zijn geen garantie voor succes maar hebben wel aangetoond dat zeer goede resultaten haalbaar zijn.
De trader zal altijd de toegevoegde waarde zijn in het bereiken van de gewenste resultaten.
Door de meegeleverde software voor het ingeven van een order in het metatrader4 (MT4) handelsplatform is een strak money-management mogelijk.
Opzet van het systeem is om met een zo eenvoudig mogelijke werkwijze continuïteit te bewerkstelligen in de trading activiteiten, zowel voor de “jonge generatie” als voor de “oudere generatie”.
De chart/systeem is van alle franje ontdaan en laat zich eenvoudig lezen.
Bij de installatie wordt uitgelegd hoe op eenvoudige wijze het systeem toe te passen in de praktijk.

Voor de actieve trader is er nu het M2W-TSSystem.
Dit systeem heeft als voordeel dat het gebruikt kan worden met een 5 minuten grafiek maar ook op basis van een 1 minuut grafiek voor de actievere scalper/trader.

Voor het eenvoudig managen van uw orders wordt het TDB-systeem (Trader-Dash-Board) meegeleverd. Een moneymanagement systeem zit ingebouwd in het zeer gebruiksvriendelijke order systeem (TDB) dat traden vanuit de grafiek mogelijk maakt.

het M2W-TSSystem wordt geleverd inclusief installatie, instructie en coaching.

Bekijk hier de uitgebreide 30 minuten durende video.
Bekijk hier de korte, 3 minuten, video.