Aloys Mattijssen die bekend is van diverse publicaties, o.a. van zijn lezersrubriek in het maandblad Technische- en Kwantitatieve analyse, van diverse seminars en zijn bekende cursus (day)trading is de stuwende kracht achter Money2work. Hij heeft meer dan 25 jaren ervaring in de handel van derivaten en aandelen en stond in zijn actieve periode als beurslid geregistreerd bij DSI als “senior trader”. Door vragen uit de markt van niet professionele beleggers en traders is het idee geboren om de opgedane kennis en ervaring ter beschikking te stellen aan derden. Er blijkt een grote behoefte te bestaan aan ondersteuning bij het traden in financiële producten omdat deze handel zeer professioneel, competitief en vele malen gecompliceerder is dan veelal wordt gedacht. Voor de meeste niet professionele traders is het vaak onmogelijk om de achterstand in ervaring in te lopen met als gevolg dat regelmatige verliezen elkaar opvolgen.De benadering door professionele traders van de markt verschilt duidelijk met die van de meeste niet professionele traders.

aloys 2013

 
Money2work onderscheidt zich duidelijk door de ervaring die is opgedaan in de professionele derivaten- en aandelenhandel.

Geld verdienen door middel van traden, speculeren beleggen of ondernemen is risico lopen. Er bestaat geen Holy-Grail en superrendementen c.q. superwinsten proberen wij niet te behalen, ons streven is continuïteit gepaard gaand met een gezonde balans tussen risico en winstmogelijkheden. In combinatie met een geïntegreerd Risk- en Moneymanagement kan traden/ondernemen een lucratieve bezigheid worden.

Wij stoppen geen energie in het voorspellen van de markten aangezien dat niet ons vak is. Wij analyseren wel onze trades en proberen met alle mogelijke technische hulpmiddelen de markten te volgen c.q. out-performen. Onze systemen zijn een optelsom van ervaring en technische mogelijkheden.

Money2work beschikt over meer dan 25 jaren ervaring in de handel van derivaten en aandelen.

Ons uitgangspunt is: “de markt heeft altijd gelijk” en “de beurs is een afspiegeling van de maatschappij”. Door de tijd verandert onze samenleving, dus ook de manier waarop je omgaat met de financiële markten. Met andere woorden: de handelssystemen moeten flexibel zijn omdat een robuust systeem dat een bepaalde tijd goed heeft gepresteerd geen garantie geeft voor de aankomende periode.
Vanuit onze ervaring doen wij continu aan research en updating van onze systemen om zo in ieder soort markt een optimaal resultaat te genereren. Alle systemen werken met een stoploss ter bescherming van het tradingkapitaal.